Toimitusehdot

TILAUS

Voit tilata tuotteemme joko verkkokaupastamme sähköisellä lomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse tai asioimalla toimipisteellämme. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tai puhelimitse. 

TOIMITUSTAVAT

Nouto Turusta
Postipaketti
Matkahuollon bussirahti
Toimitus rahtina kuljetusliikkeen toimittamana perille asti

TOIMITUSKULUT

Toimitusmaksu vaihtelee tuotteiden painon ja tilavuuden mukaan. Toimituskulut lisätään laskun loppusummaan.

Yli 2000 € suuruiset tilaukset toimitamme rahtivapaasti.
Nouto 0 €

MAKSUTAVAT

Yrityksille ja julkishallinnolle: Lasku. Tarkistamme yrityksen luotto- ja osoitetiedot. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on varastotuotteille noin 1-3 arkipäivää, tehdastilaustuotteille noin 4 - 14 arkipäivää. Pääsääntöisesti kaikki varastotuotteet toimitetaan nopealla aikataululla, ainoastaan harvinaisemmat tuotteet saattavat saapua valmistajalta pidemmällä aikataululla. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä heti tiedon saatuamme.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO

Hinnat ilmoitetaan euroissa (€) ja ne sisältävät ALV:n 0 %. ALV 24 % lisätään laskuun. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Myyjä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupassa mainittuja hinnaston hintoja.

OMISTUSOIKEUS

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

TUOTETIEDOT

Tuotteiden tiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Mikäli tiedoissa on merkittävä virhe, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote. Palautuksen tulee tapahtua 14 vuorokauden aikana tuotteen vastaanottamisesta.

VAHINGOITTUNUT PAKETTI

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

TIETOSUOJA

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

ERIMIELISYYDET

Osapuolten välisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia.